22 Ağustos 2010 Pazar

bunlar da spor haberlerim ehü


Türkiye tarihinde ilk defa NBA'e iki tane birden oyuncu gönderen FENERBAHÇE Basketbol Kulübünden ilginç açıklama : Vallahi biz de anlayamadık!

Fenerbahçe basketbol takımında pivot pozisyonunda görev yapan iki milli oyuncumuz, Semih ERDEN ve Ömer AŞIK görevlerine artık NBA'de devam edecekler.

5 senelik Fenerbahçe kariyerinde toplamda 3 şampiyonluk yaşayan Semih Erden ve Fenerbahçe alt yapısından yetişmiş olan Ömer Aşık'a Amerika yolu gözüktü. 'Work and Travel'la mı gidiyonuz la barzolar??' tarzında şakalara maruz kalan genç millilerimiz, yaptıkları açıklamada şunları dile getirdi:

(Semih)- Bu maçı kazanmış olabiliriz fakat bu daha başlangıç, önümüzdeki maçlar için çok çalışmamız lazım.
(Ömer) - Semih olm ne diyosun NBA'i soruyolar unut artık şu ezberlediğin replikleri!
(Semih) - Hağ pardon. Çok çalıştık, çok çabaladık. Bu tarz bi başarıyı hakettiğimizi düşünüyorum.
(Ömer) - Fenerbahçe altyapısına girdiğim günden beri çok büyük zorluklar yaşadım, kimi zaman dolmuş param dahi olmuyordu. Fakat şimdi paraya para demeyeceğim gibi bir his var içimde.

Takım koçu Bogdan Tanjevic'in de katıldığı basın toplantısında, zaman zaman ilginç anlar yaşandı. Tanjevic Semih ve Ömer'le ilgili soruların soruları şu şekilde yanıtladı:
- Şimdi nası söylesem bilmiyorum ki... Semih desen kamilin önde gideni, Ömer desen sakatlıktan yeni çıktı ki sakat olmadığı zamanları da biliyoruz! Yani açıkçasını söylemek gerekirse, vallahi biz de anlayamadık. İnşallah iki gün sonra postalamazlar.

Amerika'da kızlar teklif ediyormuş!!

Semih'in, kendisine yöneltilen Amerika'da yapacağınız ilk şey ne olacak sorusunu yanıtlama şekli kafalarda soru işareti bıraktı:
- Vallahi yapacağım ilk şey havaalanında gördüğüm her karıya asl demek olucak. Ayrıca Hidayet abiyle Mehmet abi dediki, Amerika'da kızlar teklif ediyormuş! Bu yüzden kendimi ağırdan satacağım. Sokakta basketbol oynayan zencilere de yo whats up niggaz diyip topuklayacağım. Eğer bu kadar olaydan sonra ölmezsem ya da AIDS kapmazsam, basketbol kariyerim üzerinde düşüneceğim sanırım.


Türkiye basketbol tarihinde ilk defa böyle bir olayın yaşanması acaba yeni bir ilke daha yol açacak mı? 2 oyuncumuz da NBA'den postalanacak mı? Umarız postalanmazlar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder