29 Temmuz 2010 Perşembe

Gebze uluslararası taso turnuvasına evsahipliği yapıyor.


Uluslararası hiçbir alanda hiçbir şekilde hiçbir başarısı olmayan rezil ilçelerimizin başında gelen Gebze, İsmail Türüt'ün yardımlarıyla tarihinin en büyük olayına evsahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Uzun süren uğraşların sonunda, Gebze stadını ayarlayan İsmail Türüt şunları dile getirdi:
-Fıkralarla Türkiye'de yakalamış olduğum büyük başarıyı, gerçekleşecek olan bu büyük Taso Turnuvasıyla pekiştirmek mutluluk verici tabii. Buradan, turnuva iznini alırken bana yardımcı olan tüm yetkililere ve taso sponsorumuz Dabi Dabi Mısır Çerezi'ne teşekkürlerimi sunuyorum.


Ciddi güvenlik önlemleri alınıyor!


Turnuva öncesi yoğun ilgi olacağını tahmin eden yetkililer ciddi güvenlik önlemleri almayı düşünüyor. Taso maçları sırasında kavga çıkaran çocukları durdurmak amaçlı taş, sopa, asit, ağır makinalı tüfek ve tank stoğu yapılıyor.


İsyankar Veletler !

Turnuva kurallarının 8. maddesi çoğu veledimizi turnuvaya katılmaktan soğuttu. Bu madde içeriği aşağıdaki şekildedir.
-Tasoyu tıklatarak yerinden oynatmak yasaktır. Bu sonuçla kazanılan eller geçersiz sayılır; bedava dağıtılan tavuk döner ve ayranın parası alınır.

Sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bu turnuvayla ilgili yöneltilen soruları karşısında, bu tarz bir turnuvanın Gebze turizmini ciddi ölçüde etkileyeceğini ve bu sayede hazineye en az 8 lira ve 43 taso gireceğini belirtti.


Yetkililer Çaresiz!

Turnuva katılım formunda yaş sınırı 12 olmasına rağmen, Gebze'de bir adet olan başka kimlikle bu tarz yarışmalara katılma sorununa tam olarak bir çözüm getiremeyen yetkililer:
-Bunu yapmak vicdansızlık, ahlaksızlıktır hele, dedi.
Ayrıca yaşını küçültüp yarışmaya katılmaya çalışanlardan birinin asker kaçağı olduğu ortaya çıktı.


Azerbaycan'dan ve İran'dan gelen 8-10 yaşlarındaki 4 çocuk tasoları çalındığı için ülkelerine geri dönmek zorunda kaldılar. İsmail Türüt, ülkelerine dönmeden önce ' Ulan bir tasonuza bile sahip çıkamıyorsunuz! Eş....ler! ' diyip çocuklardan birine şaka yaptı ve çocuğun sağ işaret parmağını çıkardı. Daha sonra yaptığı basın açıklamasında gazetecilerin dikkatini dağıtmak amaçlı hamsi yiyip geğirdi.

Uluslararası alanda kesinlikle ses getirmeyecek olan bu turnuvanın, Gebze Belediyesi'nin patik örme yarışmasından sonra yaptığı en büyük fiyasko olduğu düşünülüyor.


Ah zaytung ah!


Merhaba sevgili okuyucularım aoısduoıasdu. yahu bu zaytunga bi iki haber yazayım dedim, adamlar hiçbirini kabul etmiyor hele. 9wdqıu09uwdq ben de kabul edilmeyen bu haberlerimi burada yayınlamaya karar verdim. zaten çok da bişi yazamıyordum. böylesi daha iyi olur diye düşünüyorum

Best Regards, Ramazan

Ramazan ANAR

Baltacioglu Muhendislik Ltd Sti

Ivogsan Ari Sanayi Sitesi 689.Sok No:67

TR 06370 Ostim – Ankara / Turkey

Tel: 0090 312 395 3890

Fax: 0090 312 395 3894

www.baltacioglu.com.tr

qwıojdwq8y9wq8dy tamam lan sustum